Aula de robòtica LEGO WeDo

En préstec

La maleta Aula de robòtica LEGO WeDo està orientada a l'alumnat de cicle mitjà i cicle superior d'educació primària, i té el material necessari per desenvolupar projectes i programar-los des de l'ordinador.

La maleta té l'equipament complert per 6 llocs de treball (per 12-24 alumnes). Això és 6 sets bàsics LEGO WeDo.
Cada set bàsic conté més de 150 elements, incloent un motor, sensor de distancia i inclinació i el hub USB LEGO. 
Doneu una ullada a aquesta galeria d'imatges per veure el contingut d'un set obert per primer cop.
Tot i que LEGO WeDo es pot programar de forma senzilla amb el software educatiu lliure i descàrrega gratuïta Scratch, desenvolupat pel MIT, a la maleta sinclou el software LEGO WeDo v.1.2.3 de programació de robots que també és molt intuitiu i fàcil d'utilitzar, doncs es basa en una interfície amb icones que  cal "arrossegar i deixar anar". 

L'entorn visual de programació detecta automàticament els sensors i motors al connectar-los al hub USB connectat a l'ordinador on s'executa el software.                                               
El software Inclou 12 activitats (o guia pel muntatge i programació de 12 models robòtics diferents). A la maleta també s'inclouen les guies de muntatge d'aquests 12 models en suport paper, per facilitar l'organització de l'aula sense neccessitat de disposar d'ordinador durant tota l'activitat.

El software proposa 4 projectes temàtics que integren alguns dels 12 models robòtics, incloent notes per al professorat. A la maleta també s'inclou aquest dossier de notes imprès per facilitar-ne la consulta al professorat. Els projectes proposats són:
  • Mecanismes sorprenents.
  • Animals salvatges.
  • Juga a futbol.
  • Contes d'aventura.


Us recomanem els articles de la pàgina principal d'aquest bloc amb l'etiqueta LEGO_WeDo, 
hi trobareu recursos i experiències d'escoles, entre altres.

Per fer servir el material contactar via correu electrònic (crp-noguera@xtec.cat) o per telèfon (973 44 63 62).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada