dimecres, 9 d’abril del 2014

Fes-me'n cinc cèntims amb les Bee-bots

Durant el més de març a partir del còmic de Balaguer “Fes-me’n cinc cèntims” que s’havia treballat prèviament amb l’alumnat de P5, es va dissenyar una catifa amb una quadrícula 7x22 per a col·locar-hi els edificis emblemàtics de Balaguer (construïts amb imatges i capses allargades buides de mocadors de paper) treballats a partir del còmic.

L’alumnat després d’haver treballat el funcionament de les Bee-Bots, es va distribuïr en 4 equips (de 4 i 5 alumnes) al voltant de la catifa. Cada Bee-Bot marcada amb el gomet corresponent a cada equip tenia el punt de sortida a la pròpia escola, també identificada a la catifa. 

Es va proposar un punt de destí per cada equip i cada equip es pensava la manera d'arribar-hi fent anotacions mitjançant fletxes a una fitxa. Per torns, el capità de cada equip es va encarregar de fer seguir a la seva Bee-Bot el camí plantejat. Si la Bee-Bot no arribava el seu destí l’equip havia d’analitzar on estava l'error i refer la ruta i la programació, els altres equips que seguien el procés podien ajudar-lo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada