dilluns, 24 de novembre del 2014

Setmana europea de la robòtica 2014



Més enllà servei de préstec les maletes de les Bee-Bots i del LEGO WeDo, aprofitem aquesta setmana per proposar diverses activitats i introduir els robots a l'aula d'una manera diferent.
 



Educació infantil i Cicle Inicial d'Educació Primària:

Ens agradaria recollir dibuixos dels nens i nenes més petits de com veuen o s'imaginen els robots. El dibuix pot sorgir de la pregunta "Com t'imagines un robot?" o "Com seria el teu robot preferit?". Recollirem els dibuixos fins el 19 de desembre i farem una exposició online.

Cicle Mitjà i Cicle Superior d'Educació Primària:

Proposem el visionat de la pel·lícula WALL-E. Es tracta d'una comèdia d'aventures, amb traces romàntiques, que reinventa el gènere de ciència ficció. Abasta temes com el desenvolupament sostenible i la societat de consum, però els dos protagonistes principals són robots.

La pel·lícula està disponible en servei de préstec fins les vacances de Nadal i s'acompanya d'una guia didàctica per treballar el tema dels robots.

ESO:
Proposem el visionat de la pel·lícula EVA. Es tracta d'un melodrama de ciència ficció intimista. La pel·lícula atansa els robots al món quotidià amb una mirada propera i centrada en les relacions humanes.

La pel·lícula està disponible en servei de préstec fins el mes de febrer i s'acompanya d'una guia didàctica per treballar el tema dels robots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada