dilluns, 18 de maig del 2015

Presentant "Introduint la robòtica a les escoles de la Noguera" a la 7a edició de la Jornada Programa #JEP15

http://blocs.xtec.cat/jornadaprograma/introduint-la-robotica-a-les-escoles-de-la-noguera/

El dissabte 16 de maig de 2015 vam presentar al Citilab de Cornellà de Llobregat la proposta del CRP de la Noguera “Programació i robòtica a l’aula” que vam iniciar el curs 2013-2014.

La  Jornada Programa que enguany ha celebrat la seva 7a edició, està dedicada a l'intercanvi d'experiències didàctiques en relació a entorns de programació i de robòtica educativa. El Citilab de Cornellà, que co-organitza aquesta jornada juntament amb el Departament d'Ensenyament, ha presentat durant la jornada les ponències, "Snap4Arduino", "Blocs per a tot" i "Projectes Europeus sobre ensenyament i programació STEM".

Aquesta trobada està especialment dirigida a professors de primaria i secundària, però també està oberta a altres professionals interessats en la temàtica. La Jornada Programa es du a terme des dels seus inicis durant el Dia Internacional d'Internet i el Dia Internacional de Scratch, però aquest any ambdós events es celebren en dies diferents i la Jornada Programa ha coincidit amb el Dia Internacional d'Internet.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada